Ir al contenido

LLIGUES AUTONÒMIQUES: ACABA LA PRIMERA VOLTA

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Al llarg del cap de setmana s’ha posat punt i seguit a les Lligues Autonòmiques amb el final de la primera volta.

Poca incidència del Covid 19 i resultats amplis

Criden l’atenció, en aquesta jornada, els resultats amplis que s’han produït en alguns encontres que, “a priori” es presentaven igualats i decisius per a les primeres posicions en diverses categories i grups.

També és destacable l’escassa incidència que l’actual pandèmia ha tingut en aquestes lligues, ja que només dos enfrontaments han hagut de ser ajornats per aquest motiu.

A més a més, han tornat a la competició alguns il·lustres veterans, com ja comentarem.

Aquest és el resum del que ha passat:

SUPERAUTONÒMICA

Grup 1

Resultats

Alicante TM B, 4 – CTT Altea, 2

Alicante TM, 6 – La Torreta TM, 0

CTM Ilicitano, 4 – CTM Elda, 2

CTT Benissa, 2 – Corriol Brisa del Mar, 4

CTM Alcoy, 2 – Dolores, 4

Comentari

En l’encontre en que es jugava el primer lloc del grup, el Alicante TM no va donar opció als de La Torreta TM, de manera que els alacantins mantenen la seua imbatibilitat.

El triomf del Corriol a Benissa els permet igualar els d’Elda a la segona plaça del grup.

En el Alicante B va jugar, després de molt de temps, Fernando Bermejo, com podem veure en l’imatge.

Grup 2

Resultats

Tombatossals APE Cerámica, 0 – Nortehispana Pobla Vallbona, 6

Castalia APE Cerámica, 4 – Carralero Eufòria Xàtiva, 2

Santísimo Pro, 4 – CTT La Nau, 2

Recambios Vives, 0 – Santísimo Onda, 6

CTT La Nau B, 1 – AD Valencia TM, 5

Comentari

L’equip del Santíssim Pro va saber defensar el seu lideratge i imbatibilitat davant el CTT La Nau, de la derrota del qual s’aprofita l’AD Valencia TM, que, després de guanyar La Nau B, és ara segon.

Per la «cua», Tombatossals, La Nau B i Recambios Vives semblen destinats a lluitar per evitar les dues places de descens directe.

PRIMERA AUTONÒMICA

Al Grup 1 el CTM Elda es manté a la primera posició, seguit del Kaiser Lautern, malgrat que els de Banyeres no van jugar, en ser ajornat el seu partit a Novelda.

No canvia la situació al Grup 2: Mancini Eufòria Xàtiva va guanyar sense dificultats el Carralero Eufòria Xàtiva i segueix com a líder imbatut, mentre que Corriol Pizzería El Racó confirma la segona plaça, després de guanyar l’Alzira Camarena, el seu perseguidor més immediat.

«Retorn al futur» al Grup 3

Segueix la lluita per la primera plaça en aquest grup, en què no cedeixen ni Ribarroja Tomarial ni ATM Requena.

Però, al marge de resultats, a l’encontre Mediterráneo Simec – Ribarroja Tomarial es va viure un «Retorn al futur»: el Riba-roja Tomarial va presentar una alineació que no es donava des dels inicis del club en competicions federades, amb Joan Tormo, Chema Grau i Gabi Roig , a més de la presència d’un dels fundadors del club, Manuel Máñez. I amb el president d’aquella època, José Gómez, com a testimoni a l’equip contrari. La tornada de Joan i Chema a la competició és una alegria enorme per al tennis de taula de la Comunitat.

Ací els tenim:

SEGONA AUTONÒMICA

Sense sorpreses al Grup 1: Macià Abela manté la primera posició, imbatut, i CTM Alcoy és segon, a dos punts dels de Crevillent.

L’encontre més transcendent del Grup 2, entre Cablea Xàtiva i CTT Altea, va acabar amb victòria forastera, de manera que els d’Altea igualen al cap de la classificació el Corriol Thinking Foods, que va descansar a la jornada, i releguen els de Xàbia a la tercera plaça.

Victòries dels favorits al Grup 3, per la qual cosa la classificació no varia: AD València TM C és primer, seguit del CTT Carlet, a dos punts.

Tota la informació detallada d’aquestes lligues es pot consultar a aquesta mateixa web.

Agraïm a tots els que ens envien les imatges que acompanyen aquesta notícia.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Published inNoticias 2022

Se el primero en comentar

Deja un comentario