Ir al contenido

JOCS ESPORTIUS, «CAMPIONS» I ESTATAL

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Continuem sense jornada de Lligues, però això no vol dir que l’activitat del tennis taula de la Comunitat estiga paralitzada. Tot al contrari. Ens espera un cap de setmana amb competicions de tot tipus.

JOCS ESPORTIUS: FINAL AUTONÒMICA

La disputa dels 40 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana arriba al final aquest dissabte, ja que es disputaran les Finals Autonòmiques al Centre de Tecnificació d’Alacant.

Aleví Mixt, Infantil i Cadet, femení i masculí, són les categories que coronaran el Campió Autonòmic, que en el cas d’Infantils i Cadets comporta la seua inclusió a la Selecció Autonòmica que competirà en els propers Campionats d’Espanya d’aquestes categories.

Al següent enllaç es poden consultar els Horaris Detallats d’aquesta competició:

HORARIS FINAL

PROGRAMA «CAMPIONS: COLPEJANT BARRERES»

Demà dissabte, al Casal Jove d’Onda, es disputarà una nova jornada del Programa «Campions de tennis de taula: Colpejant Barreres», que correspon a la primera cita, que, per la pandèmia, es va haver d’ajornar.

Aquest any el programa està sent un èxit i, com a l’anterior jornada a La Pobla de Farnals, seran prop de mig centenar els esportistes que participen a les diferents categories a disputar: Competició, Masculina i Femenina, Adaptada, Habilitats i Down (Masculina, Femenina i Adaptada).

Serà un matí, com sempre en aquestes categories, ple d’alegria i millor joc cada vegada. Les barreres ja han caigut de sobres i el Programa és tot un èxit.

TORNEIG ESTATAL, 2a PART

I, per completar el panorama, hui mateix s’inicia, al Palau d’Exposicions i Congressos de Santander, la 2a part del Torneig Estatal, reservada a les categories Sub 23, Senior, Veterans i Para TT, amb 19 jugadors i jugadores de la Comunitat Valenciana classificats.

No hi ha lloc per a l’avorriment.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail
Published inNoticias 2022

Se el primero en comentar

Deja un comentario